Tutup
announcement
NOTIS
Beralih ke pengalaman baharu laman web Astro AWANI. Klik di sini!

Berita  | Drebar

Tempah Nissan pilihan anda dan menangi barangan elektrik bernilai RM13,888!


Melalui kempen ‘Drive to Presperity’ yang akan berlangsung pada bulan Januari hingga Tahun Baru Cina ini, ETCM akan menghadiahkan perkakasan elektrik dan rumah jenama Sharp bernilai lebih RM128,888 kepada pemenang bertuah.

Pelanggan yang menempah dan mendaftarkan sebuah model Nissan akan berpeluang untuk memenangi perkakasan elektrik bernilai sehingga RM13,888, manakala pemenang hadiah kedua dan ketiga pula bakal menerima perkakasan rumah bernilai RM10,888 dan RM8,888 masing-masing. 10 pemenang hadiah saguhati pula bakal mendapat hadiah sama bernilai RM3,888.
Semua yang menempah sebuah kenderaan Nissan turut akan menerima baucar Sharp dengan nilai RM200 khas untuk digunakan bagi pembelian sistem Sharp ‘Cloud SmartHome’. Ini adalah satu sistem keselamatan rumah yang diuruskan menerusi telefon pintar.

Keseronokan meraikan ketibaan tahyun Monyet (Fire Monkey) dimeriahkan lagi dengan Karnival Pandu Uji Nissan di beberapa cawangan utama ETCM di seluruh negara. Layari www.nissan.com.my untuk mengetahui lokasi-lokasi di mana karnival ini dilangsungkan, serta pelbagai promosi yang ditawar.