Tutup
announcement
NOTIS
Beralih ke pengalaman baharu laman web Astro AWANI. Klik di sini!

Berita  | Drebar

Bilik pameran utama Renault di PJ sekarang memang unik!


Pengunjung ke bilik pameran utama Renault di Petaling Jaya, Selangor akan dapat melihat perubahan yang besar setelah langkah tambah baik yang dijalankan siap sepenuhnya baru-baru ini.

Di bahagian luar bilik pameran, platform pameran kenderaan yang baharu dibina dapat dilihat dengan jelas dari arah Jalan Semangat. Namun perubahan yang paling besar adalah di bahagian dalam struktur utama.
Jika bilik pameran jenama kereta lain lazimnya menyediakan kantin kecil atau mesin kopi, pelanggan Renault di bilk pameran ini boleh menjamu selera di Tavern 13, sebuah restoren yang menjadi tambahan kepada kafe sedia ada. Tavern 13 menyediakan makanan barat dan Thai BBQ di dalam suasana kasual, sesuai untuk yang sedang menunggu kereta mereka siap diservis.

Bukan itu sahaja, Perunding Jualan Renault juga sentiasa bersedia untuk menawarkan bantuan mengambil dan menghantar kenderaan apabila sudah tiba masa untuk diservis.

Buat masa ini TC Euro Cars selaku pemegang tunggal francais bagi Renault di Malaysia mempunyai 15 bilik pameran dan pusat servis di seluruh negara.